Werkwijze

Voor het verkrijgen van een goed resultaat hanteer ik een stappenplan. Het doel van deze stappen is om tot een zo goed mogelijk en tevreden resultaat te komen. Omdat deze stappen zo kort en duidelijk zijn zal dit ook resulteren in tijdbesparing, dit neemt natuurlijk niet weg dat we sommige stappen meerdere keren zullen moeten doorlopen, als er bijvoorbeeld onduidelijkheid bestaat over de functionaliteit.

  1. Inventarisatie
    Tijdens de afspraak, dit kan zowel telefonisch als op locatie, worden uw wensen geïnventariseerd, wanneer alle partijen de indruk hebben dat volkomen duidelijk is aan welke eisen de nieuwe website moet voldoen, wordt er een voorstel voor een nieuwe website/webshop/applicatie gemaakt.
  2. Ontwerp
    Tijdens deze fase zullen we de wensen die tijdens de afspraak besproken zijn verder uitgewerkt worden om tot een ontwerp(design) te komen dat aan uw wensen voldoet.
  3. Realisatie
    In deze fase wordt het gekozen ontwerp omgezet naar een werkende website/webshop/applicatie. En hoewel je als opdrachtgever hier niks van ziet, is dit het meeste werk. Het ontwikkelen van de website/webshop/applicatie kan zowel op locatie als op het kantoor van Rstyle plaatsvinden.
  4. Acceptatie
    In de deze fase wordt de werkende versie opgeleverd. Deze dient getest te worden om eventuele problemen eruit te halen.
  5. Garantie
    Correcties zullen gedurende een maand na oplevering van het project kosteloos worden doorgevoerd. Uiteraard wil ik u na deze periode ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Echter zullen hiervoor kosten in rekening gebracht worden.

Het werken met een stappenplan zorgt ervoor dat iedereen precies weet wie waar mee bezig is.

Dat scheelt tijd en geld!