Website laten bouwen door Rstyle

Website laten bouwen?

Met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van websites / webshops kan ik je van het juiste advies voorzien en help ik je graag bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop.

Heb je nog geen domeinnaam of hosting geregeld? Geen paniek!! ook hierbij kan ik je van dienst zijn.

Na oplevering van de website / webshop, kun je deze ook door mij laten onderhouden.

Webshops

Sinds de opkomst van online winkelen is de vraag naar e-commerce platformen enorm gestegen. Ik werk met diverse ecommerce platformen, hierbij moet je denken aan; Magento, Woocommerce, etc.,etc.. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van webshops op basis van Magento en Woocommerce.

Website

Of het nu om een grote of een kleine website gaat, wordpress bied altijd een oplossing. Het systeem is erg geflexibel en gebruikers vriendelijk. Dit is dus een prima oplossing om gemakkelijk een website te ontwikkel. Maar mocht het een iets gecompliceerde website zijn dan raad ik vaak maatwerk aan.

Maatwerk

Natuurlijk ben je voor maatwerk bij mij aan het juiste adres. Alle maatwerk projecten worden door mij in PHP geschreven in combinatie met allerlei andere webtechnologie√ęn. Denk hierbij aan: html, css, Javascript, Jquery, etc.,etc.

Nog vragen over website ontwikkelling?

Vul het onderstaande formulier inVelden met een * zijn verplicht.

Gebruikte technieken

Hieronder vind je een greep uit de technieken / software die ik gebruik voor het ontwikkelen van websites.

Javascript
HTML 5
CSS
PHP
Wordpress
Magento 1 & 2
Bootstrap
Woocommerce
jquery