Wat zeggen klanten over Rstyle

Reviews

Lees hier wat anderen klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaring.

 

Wat zeggen klanten over mij?

Ik werk ongeveer 15 jaar met Ruud in zijn rol als developer voor mijn Magento 2 en WordPress website. Ruud is zeer deskundig - noem hem dan ook vaak een 'Wizard' - en weet ieder probleem op te lossen en wens te realiseren. Makkelijk toegankelijk en prettig om mee samen te werken. Aanrader!!

Frank Lighthart

Ruud is een heel prettig iemand om mee te werken: deskundig, betrouwbaar en met een onveranderlijk goed humeur.Je kan voor alles bij hem aankloppen, hij lost het snel voor je op. Inmiddels werk ik ruim 4 jaar met hem samen.En dat is iedere keer weer even prettig!

Felice Veenman

Ruud denkt altijd in oplossingen, is positief en maakt tijd voor je. Ik ken weinig ontwikkelaars die zo benaderbaar zijn als Ruud, het lukt hem altijd weer om iets te bouwen wat je voor ogen hebt.

Wim Rozendaal

Ruud is een prima webdeveloper die zijn vak verstaat en uitstekend in staat is om te vertaalslag te maken van een commercieel vraagstuk naar een technische oplossing.

Richard Sweep

Rstyle is heel goed te bereiken, hij reageert altijd snel en weet problemen altijd snel op te lossen. Kortom zeer kundig.

Sandra Verkerk

Ik ken Ruud nu al meer dan 10 jaar. Hij deinst niet terug voor een technisch probleem. Heb je een issue met je website dan kan Ruud je altijd wel helpen.

Arie-Jan van Berkum

Ruud host mijn website. Hij is kundig en betrouwbaar en reageert snel. Zeer tevreden!!

Ferry Smedema

Ruud werkt voor ons op IT gebied. Altijd accuraat en to the point. Zeer tevreden met zijn dienstverlening

Michel Hemminga

Rstyle is voor mij als compu-analfabeet een ware verlossing. Vriendelijk, persoonlijk, professioneel, snel en prijsvriendelijk. Heerlijk dat ik alle ditjes en datjes rond mijn website op deze manier uit handen kan geven!

Herman Vuijsje

Ruud is heel deskundig en hulpvaardig. Als hij iets niet direct voor je kan oplossen dan zoekt hij het voor je uit en komt er snel op terug.

Ton Veenman

Ruud leerden wij een aantal maanden geleden kennen. Gelukkig maar, want de kwaliteit en expertise die hij heeft maar ook levert is buitengewoon goed
Top bedrijf absoluut,
Groetjes
Jongsma Taxiservices

Emile Jongsma

Sinds een paar maanden heb ik de hosting van mijn website ondergebracht bij Rstyle en ik ben ontzettend blij met deze overstap. Wat ik vooral waardeer is het persoonlijk contact, het feit dat Ruud bereikbaar is en snel reageert op mails, zijn positieve en vriendelijke benadering en heel belangrijk, dat hij meedenkt en met werkbare oplossingen komt. Kortom, ik kan Rstyle van harte aanbevelen.

Jantien van Zuilen

Ruud Schoorl is zeer deskundig en integer. Iemand als Ruud Schoorl gun je zeker het werk. Hij zegt niet alleen dat hij een probleem kan oplossen, hij doet het ook. Ruud heeft ons na 3 weken ploeteren in 1 dag van ons probleem met Magento afgeholpen. Voor hem waren 2 personen die met ons probleem zijn bezig geweest alleen zij konden het niet verhelpen, Ruud wel!!!

Frank Rindert